Barátja méreginjekcióval kábíthatta el Whitney Houston lányát

2015.10.12. 11:36

A család azzal vádolja Nick Gordont a frissen benyújtott dokumentumok szerint, hogy egy csúnya veszekedés után valahogy mérgező anyagokat fecskendezett a lányba, és az öntudatlan Bobbi Kristinát arccal lefelé a hideg vízzel teli fürdőkádba fektette.

Bobbi Kristina Brown halála miatt senki nem nyugszikForrás: AFP/Frederic J. Brown

A legújabb vádak szerintBobbi Kristina Brownt barátja beinjekciózta, és az elkábult lányt a fürdőkádba tette megfulladni. Gordon ügyvédje egy nyilatkozatban rágalmazásnak és sárdobálásnak nevezte a vádakat, ugyanis a boncolás eredményét még egyik fél sem láthatta. Az ügyvéd szerint a benyújtott dokumentumok csak arra jók, hogy befeketítsék az ügyfelét a nyilvánosság előtt.

Bobbi Kristina Brownt 2015. július 26-án hunyt el, hónapokkal azután, hogy öntudatlanul heverve megtalálták a házuk fürdőkádjában. A család nem sokkal később pert indított a barátja ellen, mert egy fogát kiütötték és ütés- és rúgásnyomok találtak a testén, valamint gyanúsnak találták, hogy Gordon még aznap 11 ezer dollárt utalt a lány bankszámlájáról a sajátjára.

A pár együtt egy rendezvényenForrás: AFP/Frazer Harrison

A Nick Gordont övező ellenszenv azzal is nőtt, hogy egy másik vád szerint 40 ezer dollárt, azaz közel 20 millió forintot fogadott el egy magazintól, hogy Brown sírja mellett fotózhassák, és az sem segített, hogy egy tévéműsorba ment kiönteni a lelkét. Brown jogi képviselője szankciókat szeretne kicsikarni a bíróságtól, mert szerinte a férfi nem tesz eleget az ügy feltárásáért.

A család 40 millió dollárra pereli a lány egykori barátját.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK