A zenei háttéremberekre is gondol a Fishing

Vágólapra másolva!
A Fishing on Orfű második nagyszínpadát a szervezők egy neves menedzserről, Kovács Ákosról nevezték el.
Vágólapra másolva!

Az Origo is megírta, hogy a Fishing első nagyszínpada szavazás útján nyerte el a Liszt Ferenc Nemzetközi Nagyszínpad nevet. Ez a színpad váltásban üzemel majd a másodikkal, amelynek névadója Kovács Ákos Dadan lett, aki a magyar könnyűzene egyik legismertebb menedzsere. Több, mint 20 éves pályafutása során rengeteg zenekar útját egyengette már: korábban ő foglalkozott a Heaven Street Seven, a Supernem, a Soerii & Poolek vagy a Mystery Gang ügyeivel, manapság pedig a Blahalouisiana és a Honeybeast menedzsere.

A Kovács Ákos Nagyszínpad egy gesztus a magyar zeneipar minden tagja felé, akik sokszor a rivaldafénytől távol dolgoznak, de akik nélkül a leghíresebb produkciók sem működnének." – mondta Lovasi András, a Fishing egyik szervezője.

A Fishing on Orfű jövő héten már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre, és a 4 napos fesztiválon több, mint 100 produkciót láthat a közönség. A fesztivál egyik nagy vonzereje, hogy

a Kispál és a Borz itt tartja három évre tagolt tematikus visszatérését, amely idén fejeződik be.

A Fishingre az elmúlt években már elővételben elfogytak a jegyek, az idei fesztiválra is alig kapható már jegy a szervezők szerint.