Soltész Rezső alig várja, hogy újra színpadon állhasson

2020.07.05. 11:21

Soltész Rezső nagyon várja, hogy visszatérhessen a színpadra, hiszen a betegsége, valamint a koronavírus miatt több mint fél éve nem volt fellépése – írja a Blikk.

A dalszerző-énekes korábban egy közleményt adott ki arról, hogy szívproblémái miatt minden fellépését lemondta, majd a koronavírus miatt kellett törölni a koncertjeit. Elmondása szerint már nagyon hiányzik neki a közönség. Eredetileg júniusra tervezte a visszatérést, de már májusra is voltak rendezvényei. 

Nehéz elmondani, mit éreztem akkor. Most is minden bizonytalan, sok koncert van kilátásban, augusztus 24-én például a Pesti Vigadóba várnak, 28-án pedig Igalra van meghívásom, de ki tudja, hogy jön-e, és ha igen, mikor a második hullám. Most minden lóg a levegőben..." – mondta Soltész Rezső a Blikknek.

Soltész RezsőForrás: MTI/Mohai Balázs

Rendszeresen követi a híreket, az itthoni és a külföldi történéseket is, hiszen szeptemberben Berlinben lesz koncertje.  Ha 10-15 fellépése lesz idén, akkor ő már boldog lesz, valamint úgy érzi, hogy a betegsége már a múlté, tele van energiával. 

Teljesen jól érzem magam! Voltam kontrollon, ahol mindent rendben találtak, minden bajom elmúlt, ami megállásra kényszerített egy időre. Most már csak előre, alig várom, hogy újra ostorral csaphassak a lovak közé  – mondta az énekes.

A karantén alatt lapkiadóként sok munkája volt, valamint készül az Akit szeretnek című lemeze, és a családjával is sok időt tudott együtt tölteni.

"Az összes elmaradt szülinapot, ünnepséget bepótoltuk. Az én 75. születésnapom volt a zászlóshajó, a két testvéremet is ünnepeltük, a két unokám születésnapja is mostanában volt, ott voltak az unokatestvérek, voltunk vagy húszan.  A lányaim szép kerti partit rendeztek Csobánkán, ami a nyaraink színtere. Volt, aki nem jött el, mert tartott a vírustól, de jól éreztük magunkat" – mondta Soltész Rezső, aki az interneten is tartja a kapcsolatot a rajongóival.