Soltész Rezső alig várja, hogy újra színpadon állhasson

Soltész Rezső SZEMÉLY Közéleti személyiség foglalkozása művész énekes MŰVÉSZET énekel Budapest, 2009. október 17.
Soltész Rezső énekli a Szóljon hangosan az ének című egykori slágerét a Volt egyszer egy táncdalfesztivál! elnevezésű rendezvényen október 16
Soltész Rezső énekli a Szóljon hangosan az ének című egykori slágerét a Volt egyszer egy táncdalfesztivál!rendezvényen
Vágólapra másolva!
Soltész Rezső nagyon várja, hogy visszatérhessen a színpadra, hiszen a betegsége, valamint a koronavírus miatt több mint fél éve nem volt fellépése – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A dalszerző-énekes korábban egy közleményt adott ki arról, hogy szívproblémái miatt minden fellépését lemondta, majd a koronavírus miatt kellett törölni a koncertjeit. Elmondása szerint már nagyon hiányzik neki a közönség. Eredetileg júniusra tervezte a visszatérést, de már májusra is voltak rendezvényei.

– mondta Soltész Rezső a Blikknek.

Soltész Rezső Forrás: MTI/Mohai Balázs

Rendszeresen követi a híreket, az itthoni és a külföldi történéseket is, hiszen szeptemberben Berlinben lesz koncertje.

Ha 10-15 fellépése lesz idén, akkor ő már boldog lesz, valamint úgy érzi, hogy a betegsége már a múlté, tele van energiával.

– mondta az énekes.

A karantén alatt lapkiadóként sok munkája volt, valamint készül az Akit szeretnek című lemeze, és a családjával is sok időt tudott együtt tölteni.

"Az összes elmaradt szülinapot, ünnepséget bepótoltuk.

Az én 75. születésnapom volt a zászlóshajó, a két testvéremet is ünnepeltük, a két unokám születésnapja is mostanában volt, ott voltak az unokatestvérek, voltunk vagy húszan.

A lányaim szép kerti partit rendeztek Csobánkán, ami a nyaraink színtere. Volt, aki nem jött el, mert tartott a vírustól, de jól éreztük magunkat" – mondta Soltész Rezső, aki az interneten is tartja a kapcsolatot a rajongóival.