Kedden egyből ötösbe kapcsolt a VOLT Fesztivál. A nap – és valószínűleg az idei VOLT – headlinere a Linkin Park lépett fel a Telekom Nagyszínpadon. Az amerikai nu metal banda először játszott Magyarországon. Ezért sem meglepő, 45 ezer embert vártak Sopronba.

17:56
Milyen idő lesz? Ilyen.

Szerencsére nem fog esni, viszont elég szeles az idő, lehet, hogy a fázósabbaknak jól jön majd egy pulcsi később. 

17:49
Színpadon a Lóci játszik

Az idei Nagy-Szín-Pad! győztese, a Lóci játszik szinte percre pontosan, a 17:30-as kezdést tartva indította koncertjét az OTP Junior - Petőfi Rádió Nagyszínpadon. Még csak néhányan vették fel a ritmust, mert a tömeg nagy része a másik, a Telekom Nagyszínpad előtt ül vagy áll már délután 3 óra óta, várva a Linkin Park este 9-kor kezdődő koncertjét.

Alternatív, mozgó dobszínpad a placcon - háttérben a Lóci játszik koncertjeForrás: Origo
17:35
Ilyet még nem láttunk Magyarországon

Rendesen bekezd az első napon a jubileumi, 25. VOLT Fesztivál. A keddi headliner a Linkin Park, amelyik először lép fel Magyarországon. Rajtuk kívül lesznek mások is az oldalsó nagyszínpadon (OTP Junior - Petőfi Rádió Nagyszínpad): a napot 17:30-kor a Nagy-Szín-Pad! verseny 2017-es győztese, a Lóci Játszik nyitja. Utánuk jön a Subscribe, aztán ugrás a kábé 200 méterrel arrébb lévő Telekom Nagyszínpadra, zúz egyet a Linkin Park, majd vissza a szélsőre, és a napot a Brains zárja a placcon. A teljes keddi beharangozót itt találja.

17:27
Képekben a mínusz egyedik nap

Nézze meg a VOLT mínusz egyedik napjáról, az egyszerűség kedvéért: hétfőről készült képgalériánkat. Itt hangulat van. 

Produkció a díjátadóról - kattintson a képre a fotókért!Fotó: Rockstar Photographers

 

17:17
A Petőfi Zenei Díjak nyertesei

Hétfőn elkezdődött a 25. VOLT Fesztivál. Charlie Pásztor Annával és a Punnany Massiffal üvöltötte az idei himnuszt. Nézze meg, kik nyerték az idei díjakat. 

Demjén Ferenc kapta idén a Petőfi ÉletműdíjRockstar Photographers
33