Beindult a hétvége a VOLT Fesztiválon, erről az electronicore-t játszó Enter Shikari gondoskodott, akiket a Paramore követett. A másik nagyszínpadon hallhattuk a Kispált játszó Kiscsillagot, majd füsttel és lábdobbal megérkezett a Tankcsapda. Szerencsére az eső is megkímélte a fesztivált, a hideghez és a szélhez meg már hozzászoktunk. 

23:18
Mindig péntek

A Tankcsapda még játszik, de a Sopron színpadon a TNT is elkezdte már, ha valaki valami egészen másra vágyik. Éjfél után pedig élő szettel érkezik a Telekom Nagyszínpadra a Pendulum, amire valószínűleg még a rockerek is elmennek majd bulizni. Mi mára búcsúzunk, további jó zúzást mindenkinek!

23:03
Anyai gondoskodás

A Tankcsapdaval nem lehet melleloni a nagyszínpadon. A fiatalság is tomboltat, de legalábbis tomboltatják. Hajrá, kitartás, kistigris! Az Üljenek a fiúk ölébe a lányok megy. 

Nehogy megkérdezze a kislány, hogy milyen trombitát kell tekerniForrás: Origo
22:58
Obligát szavak, obligát lángok

A Tankcsapda frontembere, Lukács László idén sem tudta kihagyni a durvítást a közönség köszöntéséből. Megint megkaptuk a magunkét: szevasztok, „VOLT Fesztivál kétezer k.baszott tizenhét”. 

Forrás: Origo
22:51
Tépjed, Sidi, tépjed!

Valószínűleg azért tűnik kicsit halknak a Tankcsapda, mert kezd megtelni emberekkel a fesztivál. Egyre nagyobb az alapzaj, mindenki mond, üvölt, énekel valamit, és ha az ember nem megy elég közel az adott koncerthez, könnyen elveszhetnek akkordrészletek. Ezért hát tessék közelebb menni!

Az milyen mikrofonállvány?Forrás: Origo
22:43
Tank-csap-da!

A Paramore elment, várjuk a Csapdát. A placc tömege szépen felmászott a szélső, az OTP Junior - Petőfi Rádió Nagyszínpadhoz. Lukácsék tűzijátékkal indítják a koncertet. A színpadkép sem utolsó, ahogy a kezdés sem: Jönnek a férgek, és a „csuklóig vagy a k.rvában”... Nem viccelték el a kezdést.

22:34
Szomorú hírt kaptunk

A VOLT Fesztivál a Facebook-oldalán azt írja, hogy Ed Rushnak a Killbox nevű drum and bass duóból váratlan műtétje volt, ezért ma nem tud fellépni, de a csapat másik fele, Audio dupla lelkesedéssel vár mindenkit hajnali fél 4-kor a Budapest2017 Swim-padon. 

22:26
Nehéz idők

A Paramore elbúcsúzott, a végére tartogatták legújabb slágerüket, a Hard Times-t, amely az idén megjelent After Laughter-en szerepel. 

22:18
A nagyszínpadon énekelhetett egy fesztiválozó

A Paramore frontembere, Hayley Williams felhívott a színpadra egy lányt, hogy énekeljen vele. Kiderült, hogy Kirának hívják a szerencsés fesztiválozót, és közösen énekeltek el egy dalrészletet. A közönség úgy tombolt, mintha Madonna szállt volna be. Kirának kicsit a mikrofonba éneklést még tanulnia kell, de a színpadi mozgás tökéletes volt. Hayley a közös produkció végén megköszönte Kirának a segítséget, majd leszögezte, hogy nem begyakorolt mutatvány láthattunk. Mondjuk, ezt lehetett azért érezni Kira hangján.

22:10
Azért ennyire nincs hideg

Úgy tűnik tényleg mindent lehet kapni a fesztiválshopban.  

Szeretettel várják a síelőket isForrás: Origo
22:00
Hol vagytok, rockerek?

A következő nagyszípados fellépő a Tankcsapda lesz az OTP Junior - Petőfi Nagyszínpadon, és még van egy halom szabad hely az első sorokban. Vagy ennyi csapdás hallgatja a másik nagyszínpadon játszó a Paramore-t, vagy a söreiket gyűjtik a koncertre. Attól azért reméljük nem kell tartani, hogy üres terület fog tátongani 40 perc múlva Lukácsék előtt. 

21:52
A Pendulum már nagyon készül

A Twitteren üzent Magyarországnak az ausztrál drum and bass trió, akik élő show-val lépnek színpadra nem sokkal éjfél után:

21:43
A nap képe

Piros-fehér-zöld, és a fesztiváLÓzó. Tudjuk, tudjuk. Ez meg a csütörtöki Rapülők koncert hatása...  

Micsoda kompozíció!Forrás: Origo
21:35
Még nyerhet jegyet szombatra

Különleges ajándékkal kedveskedett rajongóinak a brit The Cult. A zenekar tizenegy év után, szombaton fog fellépni a Telekom Nagyszínpadon, és felajánlottak egy páros napijegyet arra a napra. Részletek a VOLT Fesztivál Instragramján:

21:26
Kicsi a lány, de erős

Utoljára talán Pataky Attilát láttuk ilyen kezeslábasban,mint a Paramore frontemberét. Mindegy is, a lényeg, hogy Haley Williams hangja és színpadi jelenléte is erős. Ezt érzik is a fesztiválozók, már egyre többen vagyunk.  

Hayley Williams a kivetítőnForrás: Origo
21:21
Nyári gyerekek Sopronban

A Kelemen Kabártban hatalmas bulit csap a Sziget teraszon, mindenféle generáció ugrál/bólogat a tömegben, a frontember, Boldi pedig láthatóan nagyon érzi a bulit. A csapatnak hamarosan debütál az új klipje, erről hamarosan részletesebben olvashatnak majd itt, az Origón. Most pedig éppen legnagyobb slágerük, a Maradjatok gyerekek szól.  

Ők is szerettek volna bejutniForrás: Origo
21:15
Girl power

Hayley Williams különleges hangja egyelőre nem elég ahhoz, hogy a Paramore megtöltse a placcot, de ne feledjük, hogy még csak 10 perce megy a koncert. Bízunk a fesztiválozók fülében.

21:07
Induljon a banzáj!

A Kelemen Kabátban a Bonanza örökzöldjét nyomatja éppen a Sziget teraszon. Nagyon szeretjük. És az elképesztő tömeg is. Csak megerősíteni tudjuk, hogy ezek a srácok nyugodtan felléphetnének nagyobb helyszínen is. (Már csak azért is, mert mi is alig fértünk be.)

21:02
Nagy-szín-pad, nagy-szín-pad!!!

A Kelemen kabátban egyértelműen szétfeszítette a Sziget Terasz falait. A közönség jócskán kilóg a fesztiválozók egyik fő csapásirányára. Reméljük, jövőre nagyobb színpadon láthatjuk őket.  

A színpad is alig látszik a tömegtőlForrás: Origo
20:56
Komoly technikával érkezett a Tankcsapda

22 40-től játszik a Tankcsapda az OTP Junior - Petőfi Rádió Nagyszínpadon, de Facebook-oldalukon megosztott kép tanúsága szerint már jó ideje itt vannak a srácok.

20:45
Kispállal búcsúzik a Kiscsillag

A Kiscsillag már búcsúzik, de egy Kispál és a Borz dallal, a Húsrágó, hídverő-vel, közben gyűlnek az emberek a Paramore koncertjére a Telekom Nagyszínpad elé. Alig várjuk már, hogy lássunk egy rockzenekart női frontemberrrel a fesztiválon.  

Ők már Hayley Williamsre és bandájára várnakForrás: Origo
12