Új lemezt jelentet meg Carla Bruni-Sarkozy

2012.05.08. 20:29

Ismét énekesként lép fel és ősszel új albummal jelentkezik Carla Bruni, a leköszönő francia elnök felesége - jelentette be kedden az énekesnő szóvivője.

A Daily Telegraph arról a pletykáról is beszámol, hogy a távozó francia first lady a családjáról készülő életrajzi filmben is szerepel. A multimilliomos famíliáról szóló film producere Carla Bruni-Sarkozy színésznő testvére, és meglehet, hogy saját magát a filmvásznon Woody Allen Éjfélkor Párizsban című filmjében debütált Carla Bruni játssza majd.  A 44 esztendős Bruni zenei karrierjének felmelegítéséről azt követően terjedtek el a hírek, hogy a francia választásokon vereséget szenvedett férje, Nicolas Sarkozy bejelentette visszavonulását a politikai életből, így elhárultak az akadályok a zenei pálya folytatása elől.

Forrás: AFP/Eric Feferberg

Az 57 éves politikus 31 éve az első francia államfő, aki a választók akaratából csak egy elnöki terminust tölthetett ki. Mint a cikk megjegyezte: Sarkozy előtt nincs túl sok választási lehetőség, mivel nem beszél elég jól angolul, így nemigen kereshet pénzt a "szokásos" amerikai előadókörúttal, azt pedig ő maga zárta ki, hogy továbbra is részt vegyen a politikai életben. 2008-ban egy interjúban viszont elárulta: a politika után pénzcsinálásra adja a fejét. Egyébként olasz származású felesége 20 millió fontos magánvagyonából is eléldegélhet, és nyilván sokkal több ideje lesz arra is, hogy héthónapos kislányával, Giuliával foglalkozzon - írta a brit hírportál. Carla Bruni valójában nem is szüneteltette zenei ambícióit az elnökség évei alatt, továbbra is komponált, praktikus okokból csak a fellépésekről mondott le, a koncertezést viszont most folytathatja - jelentette ki Veronique Rampazza, az énekesnő szóvivője. Mint hozzáfűzte, tíz évvel ezelőtt megjelent, Quelqu'un m'a dit című lemeze kétmillió példányban kelt el, és a karácsony elé időzített új albumával szeretné ezt a sikert megismételni. Carla Bruni legutóbbi albuma a négy évvel ezelőtt megjelent Comme si de rien n'était volt, melyről itt olvasható kritikánk.