Visszapofátlankodik a nu-metál és a kenó

Zombie Girlfriend
Vágólapra másolva!
Három friss, low budget magyar videoklip, feltörekvő előadóktól: a Zombie Girlfriend klipje annyira minimalista, hogy csak egy szereplője van, a Csakazértis koncertklippel támad, a Ricsárdgír a VHS-re esküszik.
Vágólapra másolva!

A sort önkényesen az egykori Quart-szerző, Szabó Benedek egyszemélyes zenekarával, a Zombie Girlfrienddel kezdjük, amelynek szerdán debütált a vadonatúj klipje, mely egy két évvel ezelőtt íródott számhoz, a Stories Of You And Me-hez készült. A klipet Klág Dávid és Péli Sári rendezték, a koncepciója pedig az, hogy a zenész folyton visszapofátlankodik a kamerába.

A jóval régebbi múltra visszatekintő Csakazértis zenekar az előző évtized közepe óta tartja magasba idehaza a nu-metál zászlaját: koncertezett már a Depresszióval, most pedig a Subscribe vezette turnén vendégeskedik. A Mondd el című számot az együttes énekese, Vörös Renátó rendezte, és nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy egy koncert legforróbb pillanatait örökíti meg.

Végül a három közül legidétlenebb nevű, szentendrei Ricsárdgír, amely nem is próbál komoly lenni, és a Szörf című számhoz egy szörfös hangulatú klipet forgatott, amely szerintük "2013 legVHS-esebb klipje", továbbá azt is megtudtuk, hogy "aktuális, mert nyár lett itt télen, és a Reszkessetek betörők 2-t is leadták karácsonykor a tévében". Már csak azt nem tudjuk, miért kiabálják a klipben folyton, hogy "Kenó"?