Jön az új Marilyn Manson album

Vágólapra másolva!
A 10 dalt tartalmazó korong jövő év elejére várható.
Vágólapra másolva!

Marilyn Manson részleteket árult el készülő, kilencedik stúdióalbumáról, a The Pale Emperor-ról. A múlt hónapban már megismerhettük a punkos, depresszív első kislemezt, a Third Day of a Seven Day Binge-et, most pedig megtudhatjuk a január 20-án megjelenő album többi kilenc felvételének a címét. Az iTunes-verzión még további három dal is helyet kap majd, Day 3, Fated, Faithful, Fatal és Fall of the House of Death címmel.

Októberben és november elején Manson Dél-Kaliforniában adott néhány koncertet, melyeken három dalt már bemutatott az új lemezről: a Third Day-t, a Cupid Carries a Gun-t és a Deep Six-et. Halloween estéjén, a West Hollywood-i Roxyban tartott koncerten egy különleges vendégszereplés tanúi is lehettek a koncertlátogatók, amikor Johnny Depp és a Die Antwoord-ös Ninja a ráadásban csatlakozott hozzá a színpadon a The Beautiful People előadása alatt.

Depp már korábban is játszott együtt párszor Mansonnal, például 2012-ben a Revolver Golden Gods Awardson (szintén a The Beautiful People-ben). De hallhatjuk a színművész gitárjátékát Manson legutóbbi, Born Villain című lemezének egyik bónuszdalában, Carly Simon You're So Vain című slágerének feldolgozásában is.

Manson az utóbbi időben színészként is egyre több szerepet kapott, játszott például a Kemény Motorosok, a Kaliforgia, az Egyszer fent, inkább lent című sorozatokban, a Wrong Cops című filmben, és ő adta hangját az Árnyék névre hallgató karakternek az ABC csatorna Egyszer volt, hol nem volt című sorozatának egyik részében. Az új albumon pedig helyet kap a Cupid Carries a Gun, ami a Salem című sorozatban hallható.