Meghalt Nick Cave tinédzser fia

Nick Cave and the Bad Seeds, sziget 2013
Vágólapra másolva!
A fiú valószínűleg leesett egy szikláról Brighton környékén. A család arra kért mindenkit, hogy ne zargassák őket a szörnyű tragédia után. 
Vágólapra másolva!

Meghalt Nick Cave tizenöt éves fia, miután leesett egy közel húszméteres szikláról július tizennegyedikén Brighton környékén. Az esetet az ausztrál zenész is megerősítette. "Szeretnénk, ha tiszteletben tartanák a magánéletünket ebben a nehéz időszakban" - közölte a család a sajtóval. A gyerek testét arra sétálók találták meg a szikla alatt, mentőhelikopter sietett érte a helyszínre, de már nem tudták megmenteni az életét, a kórházban elhunyt.

A család Brightonban élt. A helyszínen állítólag gyakran szoktak lábat lógatva ücsörögni a fiatalok, bár egészen kiskoruktól fogva arra próbálják nevelni a helyi gyerekeket, hogy ne menjenek túl közel a peremhez. A fiú, Arthur állítólag kiváló dobos volt, van egy ikertestvére is. Nick Cave-nek rajtuk kívül egy korábbi házasságából még két gyereke van. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit, valószínűleg baleset történt, és nem öngyilkosság volt.