Meghalt Whitney Houston lánya

2015.07.27. 08:49

Fél évvel azután, hogy eszméletlen állapotban megtalálták a fürdőkádban, vasárnap elhunyt Whitney Houston lánya.

Tragikus sorsú anyjával még 2011-benForrás: AFP/Jason Merritt

Huszonkét éves korában, vasárnap este meghalt Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston és Bobby Brown közös gyereke. Brownt január 31. óta ápolták kórházban, miután a barátja, Nick Gordon és az ő egyik barátja, Max Lomas, eszméletlenül találtak rá a georgiai házukban lévő fürdőkádban.

A lányt sokáig lélegeztetőgépen tartották mesterséges kómában. Ahogy a Huffington Post megjegyzi, áprilisban voltak biztató jelek arra, hogy mégis felépül. Az apja ügyvédje azt mondta a sajtónak, hogy a lány kinyitotta a szemét, és valamennyit javult az állapota.

"Köszönjük mindenkinek a támogatást és az imákat. Bobbi Kristina immár Isten karjaiban van" - adott ki nyilatkozatot a család. A hatóságok viszont még vizsgálják, januárban hogyan került eszméletlen állapotba a lány, ugyanis sérülésnyomok voltak a testén. Ő volt Whitney Houston egyetlen gyereke.

Itt Nick Gordonnal láthatóForrás: AFP/Frazer Harrison

Azután, hogy Brownt júniusban hospice-otthonba szállították, pert indítottak a barátja, Nick Gordon ellen, mert a gyanú szerint erőszakosan viselkedett a lánnyal, majd 11 ezer dollárt átutalt a lány bankszámlájáról a sajátjára, miután arccal lefelé megtalálta a fürdőkádban.

2014 januárjában egyébként Bobbi Kristina Brown Twitteren azt jelentette be, hogy összeházasodott a fiúval, aki a család közeli barátja volt. Egy február harmadikai közleményben viszont azt mondta az apja ügyvédje, hogy legálisan soha nem kötöttek házasságot.

A 22 éves lány anyja is hasonlóan tragikus módon hunyt el. Whitney Houstont 2012. február 9-én találták meg eszméletlenül egy Beverly Hills-i szállodában, szintén a fürdőkádban. A halottkémi vizsgálat szerint az énekesnő a szívbetegsége és kokainfogyasztás miatt fulladt a kádba.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK