Galambos Dorináék dögös táncosokkal csavarják el a fejét!

mrs columbo, galambos dorina, hunger
Vágólapra másolva!
A Mrs. Columbo elektronikus popzenére váltott. Ritkán tartunk klippremiert a Quarton, de most úgy érezzük, bőven megérte. Nézze meg ön is a Hungert!
Vágólapra másolva!

Az együttest 2008-ban alapította Galambos Dorina Hudák Zsófi nagybőgőssel. Eleinte jazzesített feldolgozásokat játszottak, első klipjük is egy Queen-feldolgozás volt, amivel 2011-ben jöttek ki. Emellett feldolgozták többek között a Beatles Drive My Carját és Madonna La Isla Bonitáját is.

Aztán 2012-től már saját szerzeményeket is írtak, ezek közül az első a Játszd újra! volt, amivel abban az évben el is indultak az Eurovíziós Dalversenyen. Ott a legjobb harminc közé jutottak. Ezzel valamicskét közelebb léptek a popzenéhez, bár még mindig erős maradt a jazzes kötődés.

És most 2015-ben a Quarton meghallgathatjátok, hogy milyen az elektronikus Mrs. Columbo. Mostantól ezt a vonalat viszi tovább az együttes. A Hunger című dalt Yankkal vették fel, aki az egyik legjobb producerré vált az utóbbi időben, a Quarton például itt dicsértük már.

A klipet Reich Tamás rendezte Simkó Beatrix és Katonka Zoltán táncosokkal. A zene pedig már-már agresszívan nyit az elektronikus dallammal, aztán szelídül, de semmit nem veszít a lendületéből, a refrén pedig az egyik legfülbemászóbb idén Dorina Madonnát idéző hangjával.

A Hungerrel sikerül megcsinálniuk azt a bravúrt, hogy bár vannak benne egyenetlenségek, mégis vagy éppen ezért elérik, hogy újra meg akarjam hallgatni, ami egy popszám esetében nem elhanyagolható szempont. A három perc gyorsan lepörög, és lehet az ismétlesre kattintani.