Miley Cyrus a vetkőzés mellett végre király zenét is csinált

Miley sokkolt, a szupermodellek beragyogták a 2015-ös MTV VMA vörös szőnyegét
Miley Cyrus
Vágólapra másolva!
Akár az év legjobb lemezei között is ott lehet Miley Cyrus és a Flaming Lips albuma.
Vágólapra másolva!

Egyelőre csak bele-belehallgatni volt időm Miley Cyrus és a Flaming Lips közös lemezébe, ezek alapján viszont simán elképzelhető, hogy valami király dolog állt össze. Miley Cyrus volt a VMA idei műsorvezetője, ő adta a műsor utolsó, nagyszabású előadását is, és bejelentette, hogy ingyen meghallgatóvá tették az albumukat. A huszonhárom szám nagy része elég jól hozza a Flaming Lipsre jellemző drogmámoros depressziót csak most Cyrus énekel. A közreműködők között is akadnak nagyobb nevek, mint például Ariel Pink vagy Big Sean.

Az album mellett tegnap megjelentették az első szám klipjét is, amiben Cyrus minden hülyeséggel összemaszatolja az arcát.

Az énekesnő az utóbbi években mindent megtett, hogy felfigyeljenek rá a nagyok, hogy elismerjék, valóban felnőtt, hogy menő, hogy megvan a saját, furcsa stílusa. Eddig én ebből mindig csak az erőlködést láttam, nem tudott mellette összehozni például egyetlen érdekes számot se, bár a fellépések között már volt egy-két viccesen bizarr. Most viszont úgy tűnik, hogy végre valami zeneileg is értelmezhető dolog társul a csodás performanszokhoz, ami azért nem elhagyagolható, ha a sok dilizés ellenére az ember énekesnőnek tartja magát.

Itt lehet megnézni a klipet:

Itt lehet meghallgatni az albumot: