Most az Ákos-rajongók biztatnak a Facebookon bojkottra

Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző zeneszerző költő
Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, költő, Ákos néven énekes-előadóművész.
Vágólapra másolva!
Az énekes legelkötelezettebb rajongói a telekomos szerződések felmondására biztatnak. 
Vágólapra másolva!
Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, költő, Ákos néven énekes-előadóművész Fotó: Origo

Ahogy korábban Ákos arénás koncertjegyeinek visszaváltására buzdítottak a Facebookon, most a telekomos szerződések felmondására szólítanak fel a legelkötelezettebb rajongók. "Ha a Telekom felmondja Ákos szerződését, akkor több százezer Ákos-rajongó fogja azonnali hatállyal felmondani a t-comos internetes, telefonos, tévé előfizetését" - írják a csoport alapítói.

Az énekessel szerdán, azaz december tizenhatodikán bontott szerződést cég, mert nem tartotta összeegyeztethetőnek a saját szellemiségével azt, amit Ákos az Echo tévének nyilatkozott. Az interjúban Ákos arról beszélt, hogy szerinte a nőknek nem az a dolguk, hogy annyit keressenek, mint a férfiak, hanem hogy valakihez tartozzanak, és hogy valakinek gyereket szüljenek.

Amióta Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentette, hogy a kormány felmondja az összes szerződését a Telekommal, azóta hol fieszta van, hol az úgynevezett libsi mocskolódók kitiltását követelik. A Telekom miatt zsörtölődőkre hiénaként csapott le egy kisebb telekommunikációs cég ügyintézője is, aki még a mobilszámát is megadta.