Scooter koncerttel indítja szezont a Budapest Park

2016.04.13. 23:18

Április 28-án indítja az idei szezont a Budapest Park. A nyitóhétvégre rögtön egy Scooter koncertet szerveztek az idén ötéves szabadtéri szórakozóhelyen.

Scooter koncerttel nyitja a szezont az idén öt éves Budapest Park. Az április 28. és 30. közötti nyitóhétvégén fellép még Brains és Szabó Balázs Bandája is. 

Scooter bulival indul az idei szezon a Budapest ParkbanForrás: scootertechno.com

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye április 28-án indítja a szezont. Az idei első abszolút nyitó bulit Szabó Balázs Bandája prezentálja majd.

Másnap lép fel a hazai drum and bass hőseinek számító Brains, akik korábban már olyan világsztárokkal is dolgoztak együtt, mint Sian Evans, a Kosheen énekesnője. A csapat ráadásul egy új dallal is készül a szezonynító bulira.

Április 30-án pedig harmadszor tér vissza Budapest Park színpadára H. P. Baxxter csapata, a Scooter. Az 1993-ban alapított német formációnak februárban jelent meg a 18. nagylemeze, a koncerten azonban nyílván megszólalnak majd a legnagyobb slágereik is, például a How much is the Fish?, az Endless Summer vagy a Fire.

A Parkban a nyár folyamán idén is több világsztár megfordult majd: június 7-én jön a Billy Talent, július 22-én Zaz, augusztus 30-án Damian "Jr. Gong" Marley, szeptember 17-én pedig Thomas Anders a Modern Talkingból.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK