Justin Biebert idegesítette a közönség sikítozása, ezért lement a színpadról

Justin Bieber arrives at NOBU in a bad mood PAPARAZZI
Vágólapra másolva!
Justin Biebernek elege lett a közönségből, és egyszerűen lesétált a színpadról a vasárnapi, manchesteri koncertjén. Hiába kérte őket, hogy ne sikítozzanak a számok közti szünetekben, nem hagyták abba. Ő viszont igen. 
Vágólapra másolva!

Justin Bieber Purpose című lemezével turnézik. Vasárnap volt a harmadik manchesteri koncertje, ahol betelt a pohár – írja a BBC. Nem bírta a sikítozást, ezért lesétált a színpadról. Egyébként lehetett rá számítani. Ugyanis a múlt héten már panaszkodott a brit közönségre, mert

sokat sikítoznak, és szerinte nem is hallják őt.

Akkor azt javasolta félig-meddig viccesen, hogy vegyenek be nyugtatót a számok között. Mert rendben van, hogy szám közben sikítoznak, de legalább utána ne tennék – legalábbis ezt szeretné Bieber.

Justin Bieber korábbi reakciója egy paparazzo közelségére Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Tyja

Október 18-i, birminghami koncertjén azt mondta a közönségnek, hogy "srácok, kérhetek valamit?

Hallom (a sikítást), mert itt vagyok fél méterre tőletek. Nagyon köszönöm, értékelem a sok szeretetet, de ki tudnátok fejezni más módon is?" Majd úgy folytatta: "élvezzétek a dalt, kiabáljatok is, ez tök jó így... Utána meg vegyétek be a nyugtatót egy pillanatra, és próbáljunk rám figyelni."

Tehát ilyen előszele volt Bieber vasárnapi döntésének, amikor is az óbégató tömeg miatt nem fejezte be a koncertet. Vasárnap is elmondta, hogy nagyon örül a szeretetnek, de

- mondta Bieber vasárnap este. A közönség viszont nem hallgatott rá, tovább üvöltöztek, ő erre eldobta a mikrofont, és lesétált a színpadról.