Katy Perry Clintonná maszkírozva készült a halloweenre

Katy Perry
Vágólapra másolva!
Egy ideje már Magyarországon is tapasztalható bizonyos halloweenláz, de még mindig Észak-Amerikában veszik legkomolyabban a hagyományt. A zenészsztárok idén sem fogták vissza magukat. 
Vágólapra másolva!

Összegyűjtöttünk néhány vagányabb zenészkosztümöt. Nagyon úgy tűnik, Katy Perry egyik halloweenjelmeze lett idén a legvadabb, igaz, nem maga készítette. Az egyik képen látszik, ahogy hárman dolgoznak rajta. Ketten igazítják a maszkját, egy férfi pedig a parókáját véglegesíti.

A másik jelmeze egy 1950-es évekbeli iskolai igazgatónő volt:

Beyonce jelmeze is nagyon jól sikerült. Ráadásul az Instagram-oldalára ki is rakott egy zenével megtámogatott képes összeállítást az outfitről. Sandra Dentonnak, azaz Pepának öltözött a New York-i hip-hop bandából, a Salt-N-Pepából. Az ő leghíresebb számuk, a Push It szól az egymás után vágott fényképek alatt. A képeken egyébként feltűnik Beyonce kislánya, Blue Ivy és férje, Jay-Z is.

Kelly Rowland, Beyonce egykori énekestársa a Destiny's Childból is készült az idei halloweenre. Ő az 1995-ös Spinédzserek című film egyik főszereplőjének, Dionne-nak öltözött:

Kelly Clarkson énekesnő az egyik kedvencét, Siát imitálta egy fehér parókával. Érdekes és egyben aranyos, hogy rengeteget mozog kamerák előtt, posztol videókat, és mégsem tudta, pontosan mikor is indul a videó.

Kim Kardashian féltestvére, Kylie Jenner egy kedves gesztussal készült az ünnepre. Christina Aguilerát utánozta, aki pont ilyen ruhában táncolt a Dirrty című dalának videoklipjében.

Christina Aguilera értékelte is a gesztust. Azt írta a kép mellé, hogy

"YAASSSSS!"

Mariah Carey jól kivágott ördögjelmezében egy hete jelent meg egy előhalloween-bulin.

Enrique Iglesias beöltözés helyett inkább egy képszerkesztő szoftvert hívott segítségül, és a végeredménnyel kívánt mindenkinek boldog halloweent.

A brit énekesnő, Leona Lewis egy aranyozott vámpírnőmaskarával készült.

Igaz, nem zenész, de a Sia-vonalat Ellen Degeneres humorista, színésznő és műsorvezető is erősítette. Vendége, Heidi Klum exmodell és színésznő pedig Sia táncosának, Maddie Zieglernek öltözött.