Kokaint fogyasztott autóbalesete előtt Curtis

Majka; Majoros Péter; Curtis; Széki Attila énekel énekes FOTÓ ÁLTALÁNOS koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY
Velence, 2015. július 17. Majka (Majoros Péter) és Curtis (Széki Attila) lép fel a 40. alkalommal megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Velencén 2015. július 17-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A rapper január 1-jén hajtott neki egy villanyoszlopnak Budakalászon, és ittas vezetéssel gyanúsították a rendőrök. Most viszont kiderült, hogy kokain is volt a szervezetében.
Vágólapra másolva!

A Bors írta meg, hogy Majka zenésztársa és az Édes élet című tévéműsor szereplője nem csak alkoholt fogyasztott a baleset előtt.

„A Szentendrei Járási Ügyészség 2016 novemberében

bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége

miatt emelt vádat" - közölte a lappal Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Fő­ügyészség szóvivője, megbízott főügyészségi osztályvezető ügyész. Curtis 2016. január 1-jén Budakalászon a Pomázi úton lehajtott az útpadkára és egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben senki sem sérült meg, csak a villanyoszlop tört el.

Curtis (Széki Attila, balról) és Majka (Majoros Péter) a tavalyi EFOTT-on Forrás: MTI/Kovács Tamás

A saját Facebook-oldalán akkor így írta le az esetet: "Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt, és megtörtént a baj. Nyári gumi volt az autón, talán ez lehetett a probléma. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt, én is megúsztam egy karcolás nélkül." Azt is írta, hogy előző este egy szivleszteri buliban volt, ahol becsípett, ezért taxival ment haza. Másnap ment el a kocsijáért. "Aludtam pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött. Nyilván az előző este miatt. (...)

Curtis jogosítványát a baleset után bevonták, illetve vér- és vizeletvizsgálatnak vetették alá. Ekkor derült ki, hogy nemcsak alkoholt, hanem drogot is fogyasztott.

A vétségért akár két év börtönt is kaphat.