Az életről beszélgetett Donald Trump Kanye Westtel

2016.12.13. 16:17

Kanye West a tőle megszokott szerelésben, zsebre dugott kézzel sétált be helyi idő szerint reggel 9 óra körül a New York-i Trump-toronyba. 

Korábban már azt is mondta, legközelebb indul az elnökválasztáson, de néhány héttel ezelőtt, egy koncertjén már Donald Trumpot támogatta Kanye West. Azóta alváshiány miatt kórházban is volt két hétig, kedden reggel pedig már egy

előre egyeztetett megbeszélésre ment Donald Trumphoz. 

Kanye West zsebre dugott kézzel, tornacipőben sétált be a New York-i Trump-toronyba kíséretével. Helyi idő szerint körülbelül reggel 9 órakor kezdték a megbeszélést, amelynek részleteiről egyelőre semmit nem tudni.

Frissítés:

A találkozó körülbelül 15 percig tartott, és úgy tudni, Kanye West ötlete volt, ő kért időpontot a megválasztott Donald Trumptól. A megbeszélés után a Trump-torony alagsorában Donald Trump röviden annyit mondott, hogy

már nagyon régóta barátok vagyunk”.

A néhány szemfüles újságíró, aki odaért, megkérdezte, hogy mégis miről beszélgettek. Trump erre csak azt mondta, hogy 

az életről.

Kanye West végig nagyon furcsán mosolygott, sok kérdésre nem válaszolt, igaz, hogy az újságírók egymás szavába vágva kiabáltak, és lehet, hogy nem mindent hallott tisztán. Végül annyit mondott a rapper viccelődve, hogy csak egy közös képet akart. Azután vakucsattogások közepette, vállveregetéssel és kézfogással váltak el. Trump még annyit mondott:

nemsokára találkozunk.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK