A Backstreet Boys visszatért a toplistákra

2017.03.09. 20:30

A most már nem annyira fiúzenekar Backstreet Boys a Florida Georgia Line nevű countryegyüttessel készített dalt, amely a Billboard 100-as toplistájára is felkerült.

A Backstreet Boys utoljára tíz évvel ezelőtt, 2007-ben szállított toplistás dalt: ez volt az Inconsolable. A mostani, God, Your Mama, And Me című, a Florida Georgia Line-nal készített daluk már a 17. olyan, amellyel felkerültek a Billboard Hot 100 elnevezésű toplistájára.

A Backstreet Boys eddig hatszor tudott bekerülni a top 10-be: 1997-ben az áttörést hozó Quit Playing Games (With My Heart) egészen a második helyig jutott – írja a Billboard.

A God, Your Mama, And Me most a 92. a top 100-as listában, és a country toplistán is előkelő helyen szerepel, miután februárban kijött hozzá a hivatalos videóklip: 

A Florida Georgia Line countryduóból Tyler Hubbard azt mondta, hogy már mikor először rögzítették a dalt, arra gondoltak, hogy milyen jó lenne felvenni a Backstreet Boys közreműködésével is.
A fiúbanda Kevinje pedig arról beszélt, hogy kétgyerekes apaként pontosan tudja, hogy a dalnak kettős értelme lehet: egyszerre szólhat valakinek a gyerekeiről és szerelméről.

Szerintem költői és remek dallama van" – mondta Kevin Richardson a God, Your Mama, And Me című számról.

A Backstreet Boys egyébként mostanában Las Vegasban lép fel Larger Than Life című show-jával.