A Backstreet Boys visszatért a toplistákra

Backstreet Boys egy Grammy-jelölt amerikai fiúegyüttes zene ének dal
ROSEMONT, IL - DECEMBER 14: (L-R) Kevin Richardson, Brian Littrell, A.J. McLean, Howie Dorough, and Nick Carter of Backstreet Boys perform onstage during 103.5 KISS FM's Jingle Ball 2016 at Allstate Arena on December 14, 2016 in Rosemont, Illinois. Tasos Katopodis/Getty Images for iHeart/AFP
Vágólapra másolva!
A most már nem annyira fiúzenekar Backstreet Boys a Florida Georgia Line nevű countryegyüttessel készített dalt, amely a Billboard 100-as toplistájára is felkerült.
Vágólapra másolva!

A Backstreet Boys utoljára tíz évvel ezelőtt, 2007-ben szállított toplistás dalt: ez volt az Inconsolable. A mostani, God, Your Mama, And Me című, a Florida Georgia Line-nal készített daluk

már a 17. olyan, amellyel felkerültek a Billboard Hot 100 elnevezésű toplistájára.

A Backstreet Boys eddig hatszor tudott bekerülni a top 10-be: 1997-ben az áttörést hozó Quit Playing Games (With My Heart) egészen a második helyig jutott – írja a Billboard.

A God, Your Mama, And Me most a 92. a top 100-as listában, és a country toplistán is előkelő helyen szerepel, miután februárban kijött hozzá a hivatalos videóklip:

A Florida Georgia Line countryduóból Tyler Hubbard azt mondta, hogy már mikor először rögzítették a dalt, arra gondoltak, hogy milyen jó lenne felvenni a Backstreet Boys közreműködésével is.
A fiúbanda Kevinje pedig arról beszélt, hogy kétgyerekes apaként pontosan tudja, hogy a dalnak kettős értelme lehet: egyszerre szólhat valakinek a gyerekeiről és szerelméről.

– mondta Kevin Richardson a God, Your Mama, And Me című számról.

A Backstreet Boys egyébként mostanában Las Vegasban lép fel Larger Than Life című show-jával.