Popsztárral erősít a Trónok harca

Maisie Williams a Trónok harca című sorozatban
Vágólapra másolva!
Vasárnap jelentették be, hogy Ed Sheeran is szerepelni fog a Trónok harca következő, hetedik évadában.
Vágólapra másolva!

A hír az SXSW fesztivál egyik panelbeszélgetésén derült ki, amelyen jelen volt David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca showrunnerei, illetve a Stark lányokat, Sansát és Aryát alakító Sophie Turner és Maisie Williams is. A színésznők közül az utóbbi nagy Ed Sheeran-rajongó.

– mondta Benioff.

A showrunnerek bejelentése után Sophie Turner viccesen megjegyezte, hogy ő még mindig Justin Bieber vendégszereplésére vár. Weiss erre úgy reagált, hogy majd a kilencedik évadban.

Maisie Williams és Sophie Turner Forrás: Kevork Djansezian / Getty Images North America / AFP

A panelbeszélgetésen nem árultak el részleteket az Ed Sheeran által játszott karakterről, a Variety ezért megkereste a sorozatot gyártó HBO-t a brit popsztár vendégszereplésével kapcsolatban. A tévécsatorna megerősítette, hogy az énekes-dalszerző fel fog tűnni a sorozatban, de ők sem árulták el többet.

Ed Sheeran annyit reagált a Twitteren, hogy úgy tűnik, kiderült a titok.

Azt tehát nem lehet tudni, hogy melyik rész(ek)ben és mennyit láthatják Ed Sheerant a rajongók, de az már kiderült, hogy a Trónok harca következő évadának első része június 17-én érkezik, és az amerikai premierrel egyszerre kerül adásba a magyar HBO-n.

A popsztár egyébként nem csak a Trónok harca miatt került be a hírekbe a hétvégén: március 3-án megjelent ÷ (Divide) című albuma 2017 eddigi kereskedelmi szempontból legerősebben nyitó lemeze lett a Billboard beszámolója szerint.