[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Fabrizio MeonitragédiaviadalDakarKTM

A KTM feladja a Dakart

2005.01.12., 12:07|Utolsó módosítás:2005. 01. 12., 12:18|

Fabrizio Meoni keddi tragédiája után az osztrák motorkerékpár-gyártó KTM vezetői azt fontolgatják, hogy a cég a jövőben nem vesz részt a Dakar-ralin, a most zajló viadalon induló pilótáiknak pedig azt javasolják: adják fel a további küzdelmet és utazzanak haza.

Forrás: MTI

JÁTSSZ ONLINE!

A kétkerekű-mezőny tagjai a korábban kétszer (2001, 2002) győztes olasz klasszis halála miatt arra kérték a szervezőket, hogy töröljék a szerdai etapot. Az illetékesek eleget is tettek ennek, így a versenyzők repülőgéppel utaznak a mauritániai Kiffából a mali Bamakóba.

A KTM négy hónapon belül második sztárját veszítette el: a háromszoros Dakar-bajnok francia Richard Sainct a Fáraó-ralin hunyt el még szeptemberben. A 47 éves Meoni - aki összetettben a második helyen állt - az Atar és Kiffa közötti keddi szakaszon bukott, és a 20 perccel később helikopterrel érkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A két gyermeket hátrahagyó sportoló a sivatagi száguldás 22. áldozata, a motorosok között pedig a 11. szerencsétlenül járt versenyző volt.

(MTI)

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »