[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Budapest Motor KiállításmotorkiállításmotorHondaKawasakiYamahaAprilia

Festékes cicik és benzingőz: motorkiállítás a Hungexpón

2005.03.04., 9:01|Utolsó módosítás:2005. 03. 07., 15:06|

Március 3-tól 6-ig tartott nyitva a Budapest Motor Kiállítás, amelyre mi is kilátogattunk, és megnéztük milyen a felhozatal az idei szezon motorújdonságaiból és a festéket is alig viselő hostessekből.

KÉPGALÉRIA

JÁTSSZ ONLINE!

Az idei kiállítás bár kissé rendezettebb képet mutatott, mint a tavalyi, mégis úgy tűnt, hogy az importőrök egy része szerényebb kivitelű standot épített. Kilátogatásunk alkalmával nagyon érzékenyen reagáltunk a motorok mellett mosolygó hölgyekre is, azonban általánosságban el lehet mondani, hogy - néhány üde színfolttól eltekintve - megérte bizonyos távolságból szemlélni a "dolgokat".

Lássuk azonban a fő attrakciót, a motorokat: aki olvasta az őszi Intermotról szóló összeállításunkat, nagyjából már sejtheti, hogy milyen újdonságokkal készültek a hazai importőrök. A standok méretéből gyakorlatilag tökéletesen le lehetett szűrni, hogy egy-egy márka mekkora szeletet birtokol a piacból, ami alól talán csak a Harley-Davidson óriási kiállítótere és színpada volt kivétel.

A motorkereskedők mellett természetesen a háttéripar és a kiegészítők forgalmazói is kitelepültek, az örvendetesen szaporodó motoros iskolákról már nem is beszélve. Az "F" pavilonban kapott helyett a Motorsokk és az [origo] motor közös standja, ahol Maya Gold vonta el a figyelmet a kétkerekűekről.

Címlapsztori»

Forrás: General Motors Olyan gyors, mint egy Ferrari, de csak negyedannyiba kerül Remekül néz ki a középmotoros nyolcadik generációs Corvette, ráadásul nevetséges áron adják.

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »