[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
VargaTalmácsi GergőHungaroringbeszámolómagyar motorosversenysorozatAlpok-Adria

Elindult az Alpok-Adria versenysorozat

2005.04.27., 12:09|Utolsó módosítás:2005. 04. 27., 12:09|

A Hungaroringen vette kezdetét az Alpok-Adria bajnoki futam, ahol a magyar motorosok rengeteg serleget gyűjtöttek.

JÁTSSZ ONLINE!

Magyar szempontból remekül indult a versenyfutam, ugyanis a 125 Sport kategóriát rögtön meg is nyerte Juhász Dávid, míg a GP kategóriában Győrfi Alen a 10., Kovács Nikolett pedig a 21. helyen fejezte be a versenyt. Ezek után következett az idén debütáló Superstock 600-as kategória, ahol már 9 magyarnak lehetett szurkolni a 30 fős mezőnyből. Hab a tortán, hogy az első sorból 3 hazai versenyző (Juhász Tamás, Talmácsi Gergő és Soltész Attila) vághatott neki a 11 körös távnak. Sajnos a versenyt újra kellett indítani Pirisi Richárd bukása miatt, ráadásul Juhász Tamás is kiesett a harmadik kanyarban, így Talmácsi Gergő fejezte be elsőként a futamot, második Olmo Spigariol lett, míg harmadikként a Hungaroring Motorsport Iskola versenyzőjét, Soltész Attilát intették le.

A Supersport 600-as kategória ugyancsak magyar bravúrt hozott, ugyanis Székely Zsolt az utolsó körben vette át a vezetést és nyerte meg a versenyt, míg a másik magyar induló, Tolnai István a 9. helyen végzett. Ezt követően rajtoltak el a Superstock 1000-esek, ahol ismét szép számmal voltak magyarok: a nagy visszatérő, Dudás Péter a 2. helyen végzett, a frissen felépült Varga Gergő a 3. helyre hozta be a Yamaháját, míg a szombaton elszenvedett sérülésével küszködő Kispataki Viktor a 4. helyet hozta össze. Vida Tibor 5., Hoffmeister Zoltán a 9. lett. A futamot egyébként a német Alfred Luger nyerte. A Superbike kategóriában csak Végh János képviselte a hazai színeket, ám panaszra nem lehet ok, ugyanis a közel 40 fős mezőnyből a 3. helyen végzett.

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »