[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
MisanomotorDucati Motor HoldingDucati

A Ducati teszteli a Desmosedici RR utcai változatát

2005.05.19., 9:00|Utolsó módosítás:2005. 05. 19., 9:00|

A 2005-ös GP-motorban dolgozó V4-es Desmosedici blokk hamarosan bemutatkozik utcai motorban is, a Ducacti már Misanóban teszteli az új modellt.

A 2004-es Wold Ducati Week-en bejelentett GP-erőforrás utcai változatát a gyár már teszteli saját pályáján. A motoron egy korábbi prototípussal ellentétben már működő elektromos rendszer van, valamint nagyobb hangtompító a kipufogó-rendszeren.

Bár valószínűleg a borításon még módosítanak majd, a motor kinézete jelenlegi állapotában alig tér el a GP-motorétól. A lámpák és a visszapillantó tükrök a 999-es szériáról származnak, a motort pedig valószínűleg a 2006-os World Ducati Week-en mutatják majd be.

A Desmosedici RR megrendelésekor elsőbbséget élveznek majd a 999R-tulajdonosok, feltéve, ha hajlandóak lesznek kifizetni az ötvenezer euró körüli vételárat.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »