[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Talmácsi GáborMika Kalliopilótamotoros világbajnokságbutaság

Kallio: Talmácsi nagy butaságot csinált

2005.10.03., 10:08|Utolsó módosítás:2005. 10. 03., 17:28|

Talmácsi Gábor csapattársa, a világbajnoki pontversenyben vezető finn Mika Kallio nem örült a magyar pilóta szombati katari győzelmének. Talmácsi a célegyenesben, az utolsó métereken előzte meg a végig vezető Kalliót.

Forrás: MTI

JÁTSSZ ONLINE!

"Nem akartam a végén kockáztatni, ezért lassítottam a célegyenesben, biztos voltam a győzelmemben", mondta a finn. "Álmomban sem hittem volna, hogy a saját csapattársam fog megelőzni. Gábor nagy butaságot csinált, miatta 7 pont helyett csak 2 az előnyöm a svájci Lüthi előtt. Nagyon mérges vagyok."

A magyar motoros 45 ponttal van lemaradva az első helyen álló finn versenyzőtől. "Talmácsi megajándékozott öt ponttal, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki", mondta a világbajnoki pontverseny második helyezettje, a svájci Thomas Lüthi.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Origo A tápláléklánc csúcsán - BMW X7 M50d teszt A cetcápákról tudjuk, hogy hatalmasak, nyugodtak és nem esznek embert, ugyanakkor nincsen természetes ellenségük. Az X7-es BMW drabális méreteivel egyszerre lenyűgöző és ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »