[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Talmácsi Gáborbeszámolómotoros világbajnokságnagy viharKTM

A Talmácsi-konfliktus belülről

2005.10.07., 15:43|Utolsó módosítás:2005. 10. 07., 16:10|

Talmácsi Gábor nagy vihart kavart katari győzelmét és az utána kialakult szituációt festi le teljesen új szemszögből Bulcsú Rezső, akihez elsőként ment oda Talma a futam után. A szubjektív beszámolóból egyértelműen kiderül, hogy nincs minden rendben a KTM csapaton belül.

www.brorganisation.hu

Fórum

JÁTSSZ ONLINE!

Bulcsú Rezső mint a nemzetközi motorsport szövetség (FIM) által delegált vezető felügyelő vett részt a Katari Nagydíjon, ám az alábbi beszámolót magánemberként, Talmácsi Gábor jó barátjaként készítette. Gábor hozzá ment oda elsőként, miután leszállt a motorjáról, így végre az is kiderül, hogy mi volt a magyar versenyző ominózus mondata, amit nem lehetett pontosan érteni a közvetítés alatt.

"Talmácsi Gabi az elmúlt hétvégén megszerezte élete harmadik GP-győzelmét, amely egyben megerősítette az összesített harmadik helyét, sőt matematikailag még a győzelmi esélyei is megmaradtak. Ugyanakkor meglehetősen nagy vihart kavart a katari győzelem. Módom volt több időt Dohában együtt tölteni Talmával, és egy kicsit jobban a dolgok mélyére látni.

Mindjárt azzal a nagyon fontos tényezővel kezdeném, hogy Gabi teljesen egymaga volt Katarban. Hetek óta nem volt itthon, és egy hazai kísérő sem volt mellette. A csapat környékén pedig egyfolytában a rossz hangulat és az idegesség volt tapasztalható. Nehezen volt mindez érthető, hiszen a GP egyik sikercsapatáról volt szó.

Csütörtökön este együtt vacsoráztunk Talmával az ő szállodájában. Úgy készültem, hogy a honlapom számára egy óriási riportot csinálok vele. Elvittem a fényképezőgépet, a diktafont, de végül az egészből nem lett semmi. Egy olyan bensőséges beszélgetés alakult ki, amelyet nem kívántam sem megzavarni, sem a nyilvánosság elé tárni.

Egy biztos: Gábor helyzete nem túl rózsás! Hiába tartják a vb egyik legnagyobb tehetségének, a csapat rossz hangulata, a belső ellentétek ugyancsak megviselik az idegeit. Ráadásul az első nap a motorja sem szerepelt valami fényesen. A magam részéről megdöbbentem a hallottaktól.

Azután pénteken egy kicsit szebb színben láthattuk a világot: a motor valahogy összeállt, és Kallio mögött a második rajtkockát sikerült megszerezni. Nagy volt az öröm a maroknyi magyar csapatban, amely időközben a katari nagykövetség alkalmazottaival is kibővült a konzul vezetésével. Gabi nagyon örült, és büszkén nyilatkozott a helyi tévének.

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »