[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Michael SchumacherGPhétszeres világbajnok

Michael Schumacher Ducatit tesztelt

2005.10.24., 16:36|Utolsó módosítás:2005. 10. 24., 16:35|

Az F1 hétszeres világbajnoka Mugellóban motorozott pár kört a törökországi GP-ről hazatérő Ducati Desmosedici nyergében.

Fórum

JÁTSSZ ONLINE!

Nemrégiben szárnyra kapott a hír, hogy Valentino Rossi esetleg a Forma-1-ben próbál szerencsét, és a Ferrarinál teszteli majd a versenyautókat.

A motorsportok összefonódásának újabb bizonyítéka a Michael Schumacher által megtett pár kör a Ducati Desmosedicin.

A Ferrari versenyzője körülbelül húsz kört motorozott a versenypályán, amelyen Valentino Rossi legjobb ideje 1:49.223 ezredmásodperc. Schumacher először 2:40 másodperc körüli időket produkált, majd javított 2:13 másodpercre.

Ön szerint is Michael Schumacher a legjobb autóversenyző?

A szupertitkos, zárt ajtók mögött folytatott motorozáson ott volt Livio Suppo, a Ducati csapatfőnöke, és Randy Mamola, a 70-80-as évek legendás motorversenyzője.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »