[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
motorFÉSZ

FÉSZ: Motorkerékpár szemétből

2005.11.30., 9:23|Utolsó módosítás:2005. 11. 30., 9:22|

Az emberi leleményességnek állított mozgó szobrot egy ázsiai fiatalember, aki a roncstelepről válogatott alkatrészeket motorjához.

JÁTSSZ ONLINE!

A vagány külsejű chopper az újrahasznosítás jó példája is lehetne, ugyanis szemmel láthatóan minden eleme a kukából, illetve a roncstelepről került elő. A kerekek korábban egy teherautó alatt gurulhattak, míg a rozsdás csövekből összehegesztett és csavarozott vázdarabok eredetét csak a készítője tudhatja.

Akárcsak a legtöbb "alkatrész", az erőforrás sem motorokba lett tervezve, de ez szemmel láthatóan nem visszatartó erőként, hanem vezérelvként lebegett az építő szeme előtt. Külön stilisztikai bravúr a minimalista ülés és sárhányó is, amelynek jobb oldalán az akkumulátor, míg balján a benzintank kapott helyet.

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »