[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Roberto LocatellimotorsportMotoGPcsapatThot

MotoGP: Roberto Locatelli magyar színekben

2005.12.07., 10:09|Utolsó módosítás:2005. 12. 07., 11:03|

Magyarország egyetlen MotoGP-s csapata, a Team Toth Hungary a 2006-os világbajnokságra szerződtette a negyedliteresek között szereplő Roberto Locatellit.

Forrás: www.loca.it

JÁTSSZ ONLINE!

Az olasz motoros 2000-ben megnyerte a 125 kcm-esek között a vb-sorozatot, tavaly pedig a harmadik lett a negyedliteres kategóriában. Locatelli idei szereplése - korábbi eredményeivel összehasonlítva - nem sikerült túl fényesen, ugyanis csak 61 pontot tudott összemotorozni, ami a 13. helyre volt elég összetettben. A csapat másik versenyzője, Tóth Imre jövőre is marad a nyolcadliteresek között, ahol idén a 21. helyen végzett a vb-sorozat végén.

A Team Toth Hungary jövő évi esélyeit tovább növeli, hogy sikerült teljes gyári támogatást kapnia az Apriliától a 250-esek között, míg a 125 köbcentis kategóriában fél-gyári támogatást nyújt az olasz motorgyár.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »