[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Szabó Attilamotormotorsuliiskola

Motorsuli: a tekintetünkkel navigálunk

2006.02.27., 10:53|Utolsó módosítás:2006. 04. 04., 8:42|

Motoros iskolánk első részében arról beszél Szabó Attila oktatónk, hogy valójában a tekintetünkkel irányítjuk járgányunkat.

JÁTSSZ ONLINE!

Sokan elsiklanak felette, vagy nincsenek is tisztában azzal az egyszerű ténnyel, hogy a motor arra megy, amerre nézünk. A fenti mondat persze túl egyértelműnek hangzik, pedig kanyarodás közben nem kevés önuralmat és koncentrációt igényel, hogy mindig a kanyar kijáratát szuggeráljuk és ne rettegve bámuljuk az egyre közeledő útszéli padkát, vagy méretes kátyút, mert akkor úgyis ott kötünk ki.

Aki végignézi az erről szóló videónkat, az megtudhatja Szabó Attilától, hogy mi is az összefüggés a papírvágás és a motorozás között, továbbá egy jó pár túlélési tippet kaphat.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Origo Az egyetlen autó négymilliós állami támogatással - Nissan e-NV200 Evalia teszt Mivel hétüléses, jár hozzá a nagycsaládos kedvezmény, elektromos hajtása miatt pedig az ökoautó-támogatásra is jogosult. Persze az Evalia így sem olcsó mulatság, igaz, ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »