[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Valentino RossimotorsportMotoGPelnézésRossFormula?1 Spanyol NagydíjHonda

MotoGP: Elias elnézést kért Rossitól

2006.03.28., 17:39|Utolsó módosítás:2006. 03. 28., 17:39|

Toni Elias, a Fortuna Honda spanyol pilótája számára szenzációsan kezdődött a 2006-os esztendő, leszámítva azt a "kis bakit", hogy a jerezi Spanyol Nagydíj első körében sikerült kilöknie a címvédő, olasz Valentino Rossit.

Fórum

JÁTSSZ ONLINE!

A gyorsaságimotoros-világbajnokság nyitófutam rajtját követően - a szűk jobbra ívelő első kanyarban - Eliasnak sikerült eltalálnia Rossi Yamahájának hátsó kerekét. A hétszeres olasz világbajnok azonnal esett egy hatalmasat, azonban Rossi a csodával határos módon sérülések nélkül megúszta a balesetet, újra motorra tudott pattanni, és végül a 14. helyen befutva két pontot is sikerült elcsípnie.

Az összezördülést követően Elias is visszaesett a mezőnyben, de kitartó versenyzésének köszönhetően visszaverekedte magát az élbolyba, és a 23. születésnapjára egy negyedik hellyel ajándékozta meg magát. A verseny után a következőket mondta a spanyol pilóta:

"Egy nagyon kemény versenyen vagyok túl, de mindent megért, hiszen életem legjobbját sikerült nyújtanom, aminek nagyon örülök. Ami pedig Valentinóval történt, tényleg nagyon-nagyon sajnálom, de hát tényleg nagyon szűk volt az a forduló. Közvetlen Shinya Nakano mögött motoroztam, azonban egy kicsit kimozdultam mellőle, és ekkor vettem észre Valentinót, de már nem tudtam mit tenni és nekihajtottam. Ám amint véget ért a verseny, már a pályán elnézést kértem tőle a történtekért."

"Az ütközést követően sikerült megtalálnom a ritmust, és vissza tudtam verekedni magam az élmezőnybe. Egy kicsit azért sajnálom, hogy nem tudtam felkerülni a dobogóra, de ha belegondolok, szerencsésnek érezhetem magam. Úgy érzem, tetszett a közönségnek a teljesítményem. Ezúton is szeretném megköszönni nekik a kitartást és a szurkolást. Azt hiszem, ők a világ talán legjobb rajongói."

Forrás: motogphirek.hu

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »