[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Szabó AttilamotorHungaroringmotorsuli

Motorsuli: a tavaszi átvizsgálás

2006.03.31., 8:48|Utolsó módosítás:2006. 04. 04., 8:39|

Szabó Attila motoros oktatónk ezúttal a motorok tavaszi átvizsgáláshoz ad néhány tanácsot a napsütötte Hungaroringen. Gumi, lánc és egyéb remek alkatrészek professzionális mustrája, a maradék téli depressziót garantáltan elűzi!

Fórum

JÁTSSZ ONLINE!

Akármilyen nehezen és lassan történik is, azért a tél szép lassan elkotródik a messzi észak felé, ahol a hazai pálya előnyeit élvezheti, így minden akadály elhárulhat a motorosok és a poszméhek tavaszi kirajzása elől. Mivel az utóbbi fullánkos létforma igen ritkán közlekedik motoron - leszámítva néha a plexin egy kicsit elkenődve -, ezért jelen videó-összeállításunkat inkább a motor-, (vagy leendő) tulajdonosok szíves figyelmébe ajánljuk.

Az első videóban Szabó Attila oktatónk a gumik, a lánc, az akkumulátor és egyéb kopó-fogyó alkatrészek vizsgálatához és karbantartásához ad praktikus tanácsokat. Aki nagyon odafigyel, megtudhatja, hogy mi a párhuzam az ékszerteknősök és a motorosok között, továbbá arra is fény derül, hogy miért a cementpadló az akkumulátorok legnagyobb ellensége.

A második részben már az emberi tényező és a megváltozott tavaszi környezet kap kiemelt figyelmet. Megfáradt reflexek, poros, koszos aszfalt és egyéb rémségek.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Forradalom a felsőházban - Rolls-Royce Silver Shadow I. teszt 1965-ben több szempontból új időszámítás kezdődött a Rolls-Royce-nál: friss, modern karosszériával és számos technikai újdonsággal megérkezett a Silver Shadow (a ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »