[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Szabó Attilamotoriskolaforgalom

Motorsuli: biztonságosan a forgalomban

2006.05.22., 14:55|Utolsó módosítás:2006. 05. 22., 14:55|

Motoros iskolánk eheti részében Szabó Attila oktatónk ezúttal néhány tipikus veszélyhelyzetre hívja fel a figyelmünket.

JÁTSSZ ONLINE!

Egy motorral teljesen másképp lehet mozogni a forgalomban, mint egy autóval, ami amellett, hogy sokkal gyorsabban érhetünk A-pontból B-be, rengeteg kockázattal is jár.

A motorosokra leselkedő veszélyhelyzeteket a végtelenségig lehetne sorolni, ám a terjedelmi korlátok miatt ezúttal a legtipikusabb szituációkat elemzi oktatónk, Szabó Attila.

Még több motorsulis videó

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Volkswagen A jó tanuló felel - Volkswagen Passat facelift menetpróba Mindenki ismeri, a céges flották elmaradhatatlan képviselője, kategóriájának etalonja, és nem mellesleg több mint 40 éve piacon van. Ez a Volkswagen Passat, melynek ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »