[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Bitter Sándormagyarmotorversenyzővideómotorverseny

Videó a világ legveszélyesebb motorversenyéről

2006.06.22., 9:26|Utolsó módosítás:2006. 06. 22., 9:26|

Jeles motorversenyzőnk, Bitter Sándor az első magyarként teljesítette a világ legveszélyesebb futamát, a Man-szigeti TT-t. A közúti ámokfutásról on board-felvétel is készült, amit június 24-én bárki megnézhet a főszereplő társaságában.

Fórum

JÁTSSZ ONLINE!

A Man-szigeti TT nem véletlenül vált legendássá a motorversenyek között, ugyanis a rendkívül hosszú és veszélyes távnak csak a legbátrabbak mernek nekivágni. A TT egyedi hangulatát az adja, hogy közúton kell száguldozni versenytempóban, ami azt jelenti, hogy a legkisebb hibázás is komoly következménnyel járhat, idén sajnos négy benevezett versenyző halt meg a futamok során.

Bitter Sándor az első magyarként teljesítette idén a TT három futamát, amelyről szerencsére on board-felvétel is készült. Az izgalmas képsorokat június 24-én lehet megnézni Bitti társaságában a Planetárium melletti E-Klubban. Természetesen a magyar motoros nem csupán a TT-n indult az eddigi szezonban, így a vetítésen egy Superbike futam izgalmait is át lehet majd élni a versenyző szemszögéből.

Helyszín: E-Klub Budapest, X. ker. Népliget. A Planetárium mellett.
Időpont: 2006. június 24. 20:30-21:00-ig érkezés, 21:00-től on board vetítés.
Belépés: ingyenes

 

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Fényes szelek - a Deutsch-üzem elfeledett kabriói Németország egyik legnagyobb specialistájának nem voltak sem formatervező zsenijei, sem művészi alkotásnak is beillő autói. Szériamodelleket szabott át kabriókká, de ezt ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »