[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
motoriskola

Motorsuli: megállni nem is olyan egyszerű

2006.07.10., 15:00|Utolsó módosítás:2007. 01. 19., 14:14|

Motoros iskolánk eheti részében még mindig a fékezésnél maradunk, csak most nem a vészfékezés, illetve a megállás a cél, hanem a kanyar előtti hatékony lassulás az optimális fordulási sebesség és ív eltalálásának érdekében.

JÁTSSZ ONLINE!

Szabó Attila oktatónk nem adja fel, pedig az [origo] motoros rovatának két munkatársa nem sok jelét mutatja a fejlődésnek még olyan egyszerű témában sem, mint például a fékezés. Mentségükre legyen mondva, a dolog - nem is kicsit - meg lett keverve a betanulás során, és olyan fogalmak és feladatok bukkantak elő a semmiből, mint a "progresszív fékezés", vagy a "ponthoz történő lassulás".

Aki nem hiszi el, hogy a fékezés motoron többről szól, mint a kar egyszerű behúzása, az kattintson ide és nézze végig kollégáink ámokfutását, akiket viszont inkább a négykerekűek hatékonyabb navigálása motivál, azoknak ezt ajánljuk.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Retro Mobil Kedvezményes belépő a varázsszőnyegek világába - Citroën ID19 teszt Egy évvel a műszakilag forradalmi és fényűző DS után 1956-ban megszületett a puritán változat, az ID (franciául: idée, azaz ötlet) - idővel azonban kiderült, mégsem volt ...
    Forrás: Origo Csörtetett, Mylord? - Mercedes-Benz G 500 teszt Kereken 40 éve gyártják a kockaformájú Mercedes terepjárót, amelyet békefenntartók, maffiózók, világutazók, hírességek egyaránt istenítenek, és puritán célszerszámból ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »