[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
Loris CapirossieurószerződésDucati Motor Holding

Capirossi még egy évig a Ducatinál

2006.08.29., 15:20|Utolsó módosítás:2006. 08. 29., 15:20|

Loris Capirossi egy újabb versenyévadra szerződött a Ducatihoz, a hárommillió eurós szerződést Brnóban írták alá.

Hirdetés

JÁTSSZ ONLINE!

Loris Capirossi további egy évvel meghosszabbította a szerződését a Ducatival: az olasz versenyző, aki augusztus 20-án győzött a MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság 12., brnói futamán, hárommillió euróért kötelezte el magát a 2007-es idényre az istállóhoz.

A 33 éves klasszis az idén a Cseh Nagydíj mellett a spanyol GP-n győzött és a pontversenyben - öt futammal a zárás előtt - az ötödik helyet foglalja el. Capirossi 2003 óta versenyez a Ducatival, korábban a 125 köbcentisek között két, a negyedliteres kategóriában pedig egy vb-címet nyert.

A sztár a gyorsasági motorsport legfiatalabb világbajnoka: 1990-ben a 125 köbcentisek között 17 éves és 165 napos korában lett vb-győztes.

(MTI)

Címlapsztori»

Forrás: Origo A tápláléklánc csúcsán - BMW X7 M50d teszt A cetcápákról tudjuk, hogy hatalmasak, nyugodtak és nem esznek embert, ugyanakkor nincsen természetes ellenségük. Az X7-es BMW drabális méreteivel egyszerre lenyűgöző és ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »