[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] motor> !ALROVAT_NEVE

autó címlap Forma-1 Garázsmenet Tesztek Videók Retro Mobil Új Peugeot 308 (x)
vetélkedőmotorPapp László Budapest Sportaréna

Repkedés az arénában

2006.10.26., 16:15|Utolsó módosítás:2006. 10. 26., 16:15|

Hat ország 11 kiválósága áll rajthoz az október 28-án a Papp László Budapest Sportarénában a 7. alkalommal megrendezendő motoros freestyle versenyen. Az indulók dolgát idén jelentősen megnehezítették a szervezők, ugyanis az eddigi földből épített ugratók helyett kamionokról lenyíló rámpákon mérik majd össze tudásukat a versenyzők.

JÁTSSZ ONLINE!

Az idei felhozatalban a szervezők amellett, hogy vérprofi freestyle-osokat vonultatnak fel, nagy hangsúlyt fektettek arra is, hogy igazi showman-ek szórakoztassák a közönséget. A viadalon részt vesz - többek között - az amerikai Brian Foster és a kanadai Andy Bell is. A magyar színeket Hujber Péter képviseli. A műsort speciális hangeffektusok és fényjátékok színesítik, lesz BMX-verseny és bemutató, go-go lányok, pirotechnikai- és további show- és látványelemek. 

A freestyle motocross még a 90-es évek közepén indult a tengerentúlon a versenyek kiegészítő programjaként, később önálló show-műsorrá nőtte ki magát. Ma már kifejezetten erre szakosodott versenyzők indulnak komoly pénzdíjakért. Magyarországon 5 éve rendeznek ilyen viadalokat.

[origo]

Címlapsztori»

Forrás: Volkswagen A jó tanuló felel - Volkswagen Passat facelift menetpróba Mindenki ismeri, a céges flották elmaradhatatlan képviselője, kategóriájának etalonja, és nem mellesleg több mint 40 éve piacon van. Ez a Volkswagen Passat, melynek ...

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »