Szerelmeslevelet szállít a prágai metró

"Kedves M! Remélem, hogy még mindig metróval utazol és előbb-utóbb megtalálod a levelemet." A metró falán olvashatóak egy elhagyott szerelmes mondatai a cseh fővárosban.

Egy elhagyott szerelmes Prágában furcsa módjon próbálja visszanyerni kedvesét. A boldogtalan férfi, aki "A"-nak nevezi magát, a vörös rózsák és a csokoládé helyett a nyilvánosság elé vitte szerelmi vallomását. A kitartó udvarló kibérelte a Cseh főváros metrójának 105 kocsijának a hirdetőfelületét, hogy tudassa érzelmeit "M"-mel, aki elhagyta őt.

"Kedves M! Az egyetlen dolog, ami maradt nekem: az emlékeim. Remélem, hogy még mindig metróval utazol és előbb-utóbb megtalálod a levelemet. Állandóan rád gondolok, ahogy tojást és palacsintát készítettél reggelire, miközben az én ingemet viselted"- olvashatják a prágai metró utasai a levélben.

A hirdetési felületet értékesítő cég igazgatója elmondta a BBC-nek, hogy engedményt adott "A"-nak, aki január végéig bérelte ki a táblákat. Mivel tetszett az ötlet, engedményt is adtak az árból. Az igazgató februárra ugyanezt az árat ajánlja a kiemelt hirdetőjének, de figyelmeztette, hogy márciusban az ár már magasabb lesz.

Ajánló:

(angolul)