Francia turisták kötötték le Clinton szállását Indiában

Csak az indiai külügyminiszter segítségével tudták elintézni a szállodai foglalást Bill Clinton közelgő indiai látogatására, mert a szobákat francia turisták kötötték le már hónapokkal ezelőtt.

Dzsaipur, India
A Fehér Ház munkatársai egy egész luxushotelt akartak lefoglalni Dzsaipurban, Indiában, de a szálloda legtöbb szobáját már hónapokkal ezelőtt francia turisták kötötték le.

A hotel vezetőségét a külügyminisztérium győzte meg arról, hogy mégis biztosítsák a hotelt Clintonnak és kísérőinek. A turistáknak kompenzációként a szállodalánc fizet három napot egy másik ugyanilyen szintű hoteljában.

A luxushotel, ahol Clinton megszáll majd, India egyik legfényűzőbb hotelja. Több mint 50 luxusszobája és három királyi lakosztálya van. A luxuslakosztályhoz - amiért 1000 dollárt, azaz közel 270 ezer forintot kell fizetni éjszakánként - saját medence és kert tartozik. A fürdőszobák hatalmasak, és a trópusi kertre néznek, aminek egy páva a díszes lakója.

Clinton jó néhány nevezetességet felkeres majd Indiában, többek között a Nemzeti Parkot és egy hagyományőrző indiai falut.

Ajánló:

(angolul)