Egy kétéves kisfiú az angliai Halifaxban igencsak meglepődött, amikor a Burger King gyorséttermi lánc egyik autós éttermében nekilátott sült krumplijának. Alig kezdett ugyanis enni, amikor egy megfagyott gyíkot fedezett fel az ételben. A gyorsétterem vizsgálja az ügyet.

Gyíkmentes sült krumpli
A BBC beszámolója szerint Toby Sharp nagynénjével és ötéves fivérével, Ellisszel utazott. A család a kórházból tartott hazafelé, ahol Ellis törött kezéről leszedték a gipszet. Ekkor döntöttek úgy, hogy betérnek egy autós gyorsétterembe. A 26 éves nagynéni a BBC-nek így mesélte el a történetet: "Toby néhány szem sült krumplit evett, majd felsikoltott, és végül hányni kezdett a kocsiban. Azt hiszem, soha többé nem megy a Burger Kingbe."

Ön szeretne egy ilyet a sült
krumpliba?
A cég szóvivője a BBC-nek elmondta: a társaság a vevőszolgálati telefonjukon keresztül értesült arról, hogy valaki "idegen testet" talált a burgonyában. A szóvivő szerint a cég személyzetéből senki nem látta a gyíkot, ennek ellenére nagyon komolyan veszik a panaszt. "Ahogy hallottunk az esetről, kapcsolatba léptünk a helyi egészségügyi irodával. Teljes körű kivizsgálást végzünk."


Toby nagynénje ugyanakkor sérelmezi, hogy senki nem kért tőlük bocsánatot. "Csak azt akarják, hogy küldjük el nekik a gyíkot a vizsgálatra." A nagynéni kifejtette: "A fiúk nem vették annyira szívükre a dolgot, utólag még viccelődtek is róla. De amikor történt, szörnyű volt. Ez volt életem legijesztőbb pillanata."

Ajánló:

(angolul)