A rendőrség kiterjesztette az eltűnt gyakornoklány utáni keresést Washington egyik hatalmas parkjára, mely az április 30-án eltűnt Chandra Levy lakásának közelében van. A nyomozók azért kutatták át ezt a parkot, mert amikor megnézték a lány számítógépét, észrevették, hogy a lány, az eltűnése előtt, a parkban található, "Klingle Ház"- ról gyűjtött információt az interneten.

A kutyákkal felszerelkezett nyomozók több mint hat órán keresztül vizsgálták a közel három holdas parkot. A lány eltűnésével vasárnap egy amerikai tv-műsor is foglalkozott. A nézők közül 165-en telefonáltak be a műsor láttán, hogy ötleteikkel próbálják segíteni a nyomozást. Az egyik telefonáló elmondta, hogy egy furgont látott Levy lakásának közelében az eltűnése előtti napokban, és a furgonban ülő ember be akarta csalogatni a nőt a járműbe. A rendőrség ellenőrzi az összes beérkezett információt.

Chandra Levy szövetségi gyakornok április 30-án tűnt el. A lánynak szexuális viszonya volt a republikánus párti képviselővel, Gary Condittal. A Levy-ügy jelenleg egy a 40 eltűnési ügy közül, melyet a washingtoni rendőrség vizsgál. De ezt az ügyet kiemelten kezeli a rendőrség az eltűnt lány és a képviselő kapcsolata miatt. A rendőrség már többször is közölte, hogy Condit nem gyanúsított jelenleg a Levy-ügyben.

A republikánus párti vezetőket megosztotta a Condit házasságon kívüli kapcsolata a gyakornokkal: többen azt mondták, hogy le kellene mondania a képviselőségről, mert elfogadhatatlan, hogy egy képviselőnek házasságon kívüli viszonya legyen. Ugyanakkor több republikánus képviselő pedig azt mondta, hogy ha a házastárshoz való hűség lenne a feltétele a képviselőségnek, akkor nagyon sok jelenlegi képviselőnek kellene lemondania- írja a CNN.

Korábban:

A politikus háza környékén keresik az eltűnt gyakornoklányt