Gary Condit szenátor kedden este először beszél nyilvánosság előtt az áprilisban eltűnt gyakornoklánnyal, Chandra Levyvel folytatott viszonyáról. Többen azzal gyanúsították a politikust, hogy köze lehet Levy eltűnéséhez, a szenátor azonban idáig nem állt a nyilvánosság elé.

Gary Condit helyi idő szerint kedden este - magyar idő szerint szerda hajnalban - először beszél a nyilvánosság előtt a Chandra Levyvel folytatott kapcsolatáról. Condit az ABC News amerikai tévécsatornának ad interjút, ahol válaszol az üggyel kapcsolatos kérdésekre. A szenátort többen azzal gyanúsítják, hogy köze lehet Chandra Levy eltűnéséhez. A politikus azonban idáig nem állt a nyilvánosság elé - írta az ABC News.

Chandra Levy szövetségi gyakornok április 30-án tűnt el. A lánynak korábban szexuális viszonya volt a  demokrata párti képviselővel, Gary Condittal. A Levy-ügy jelenleg egy a 40 eltűnési ügy közül, melyet a washingtoni rendőrség vizsgál. De ezt az ügyet kiemelten kezeli a rendőrség az eltűnt lány és a képviselő kapcsolata miatt.

Korábban:

Az FBI is nyomoz az eltűnt gyakornoklány után