A tavasszal eltűnt kaliforniai gyakornoklány, Chandra Levy szellemét látta víziójában Giorgia állam parlamentjének egyik képviselőnője. A nő médiumi képességekkel rendelkezik, és képes kapcsolatba lépni az elhunytakkal.

Dorothy B. Pelote, Georgia állam republikánus képviselőnője a helyi parlament emelvényéről szerdán azt a bejelentést tette, hogy víziójában látta megjelenni Chandra Levy szellemét. A képviselőnő azt állítja, hogy különleges képességeinek köszönhetően kapcsolatba tud lépni elhunytakkal, így lehetséges, hogy a gyakornoklány szelleme is meglátogatta.

Dorothy B. Pelote így fejezte ki magát: "Legutoljára épp ő látogatott meg. A nevét nem árulhatom el. Eltűntnek nyilvánították. Nyilván tudják, kiről beszélek."

A képviselőnő a parlamenti ülésen nem, utána egy interjúban viszont megnevezte Chandra Levy-t. A nyilatkozat a The Macon Telegraph című lapban jelent meg. Dorothy B. Pelote-t, a volt tanárnőt, 1992-ben választották meg képviselőnek a helyi parlamentbe. Kollégáinak elmesélte, hogy gyerekkorában egyszer majdnem a folyóba fulladt, és attól a  pillanattól kezdve médiumi képességekkel rendelkezik. Egyszerűbb víziók után kezdték őt látogatni a halottak, s teszik azt mind a mai napig, egyre gyakrabban - írja a la Repubblica.

A kaliforniai gyakornoklány április végi eltűnése a nyár szenzációja volt Amerikában. Az ügy egyik főszereplője Gary Condit demokrata képviselő lett, akivel a lánynak kapcsolata volt.

 [origo]

Korábban:
Condit először beszél a Levy-ügyről