A sacramentói rendőrség körözi azt a biztonsági őrt, aki elbocsátása után megölte négy volt munkatársát. Három héten belül ez a második eset, amikor egy férfi hirtelen tömeggyilkossá vált Sacramentóban.

A 20 éves Joseph Fergusont a múlt héten elbocsátották állásából. A férfi biztonsági őr volt a Burns Security nevű cégnél. Ezután Ferguson szombaton több fenyegető üzenetet küldött kollégáinak. A férfi több fegyvert magához vett, majd elindult a városban.

Szombat éjszaka a Burns Security két női alkalmazottját holtan találták. Nem sokkal később pedig egy parkban rábukkantak két férfi alkalmazottra is, akiket a rendőrség gyanúja szerint szintén Ferguson ölt meg. A férfi az egyik kollégájától ellopott autóval menekült el - írta a BBC.

Három héten belül ez a második eset, hogy valaki ámokfutóvá válik Sacramentóban. Augusztus 20-án a 27 éves ukrán származású Nyikolaj Szoltisz elvágta terhes felesége torkát, majd megölte nagynénjét és nagybátyját, valamit az ő kilenc éves unokájukat. Később holtan találták a férfi kisfiát is. Szoltiszt később elfogták.

Korábbi cikkünk:

Vádat emeltek az ukrán családgyilkos ellen