Floridában tanulhattak repülőt vezetni a terroristák

Floridában szervezhették a keddi merényleteket. Daytona Beachen talált ugyanis az FBI egy autót, amelyik valószínűleg Osama bin Laden emebreié. Emellett egy floridai repülős iskola vezetői szerint két volt tanítványuk után is nyomoz a szövetségi nyomozóiroda, mert közük lehet a merényletekhez.

Egyre több jel utal arra, hogy Osama bin Laden állhat a merényletek hátterében Az FBI ugyanis talált egy autót a floridai Daytona Beachen, amit nagy valószínűséggel a szaúdi milliomos emberei használtak - a CNN információi szerint.

Emellett a szövetségi nyomozóiroda egy floridai repülős iskola tulajdonosait kihallgatta. Két korábbi tanítványuknak ugyanis köze lehet a gyilkos akciókhoz. A CNN információi szerint a két volt tanítvány mellett egy közel-keleti családot is keresnek Floridában, amelynek egy tagja a közelmúltban pilóta iskolába iratkozott be. A család a hétvégén azonban elköltözött a környékről.

Korábbi információk szerint Bostonban és Florida déli részén is őrizetbe vettek a terrortámadás kapcsán embereket az FBI kommandósai, egyelőre azonban senkit sem gyanúsítanak.