Visszatérhetnek a szenátorok a washingtoni Capitoliumba, néhány perccel az épület kiürítése után. A biztonsági őrök bombariadó miatt evakuálták az épületet.

Bombariadó volt az amerikai törvényhozás felsőházában, a Capitoliumban. Az épületben dolgozóknak és a szenátoroknak rövid időre el kellett hagyniuk az épületet. A Capitolium biztonságáért felelős rendőrök vezetője a CNN hírtelevíziónak elmondta, egy gyanús csomagot találtak az épületben. A tűzszerészek kutyái jeleztek, robbanóanyag van a csomagban. Néhány perc múlva kiderült, a kutyák tévedtek, nincs bomba az épületben.

Szerda este hasonló riasztás történt New Yorkban is. Akkor az Empire State Building őreinek kutyái tévesztették meg a hatóságokat. A terrortámadás óta a két nagyvárosban különleges biztonsági készültség van, és a legkisebb gyanús jelnek is utána járnak a rendőrök.

Biztonsági okokból Dick Cheney alelnök elhagyta a Fehér Házat, és Camp Davidbe, az elnöki nyaralóba utazott. Az amerikai légtér megnyitása ellenére New Yorkban szünetel a légiforgalom, mert az FBI kérésére lezárták a város összes repterét.