Oszama bin Laden mélységes sajnálatát fejezi ki az al-Dzsazira televíziónak elküldött levelében azért a három emberért, akik Pakisztánban, egy Amerika elleni tüntetésen haltak meg.

Muszlim barátaimnak, Pakisztánban

Oszama bin Laden levele
"Végtelen keserűséggel tölt el bennünket, hogy három testvérünk elhunyt a Pakisztán és Afganisztán ellen keresztesháborút vívó amerikaiak elleni tüntetésben, Karachiban.

Arra kérjük Istent, hogy fogadja el testvéreinket mártírnak, és csatlakozhassanak a prófétákhoz, a kalifákhoz és mártírokhoz. Az elhunytak gyermekei az én gyerekeim, gondoskodni fogok róluk, Isten gondoskodni fog róluk.

A pakisztáni muszlimok feláldozzák életüket az iszlám megvédéséért. Akárcsak Afganisztán a szovjet invázió során 20 évvel ezelőtt.

Reméljük, hogy a most elhunytak az első mártírjai az iszlámért folytatott küzdelemnek a zsidó és keresztény keresztesháborúban. A háborúban, amit a keresztes lovag Bush folytat a kereszt alatt.

Arra kérjük muszlim testvéreinket Pakisztánban: álljanak ellen az amerikai inváziónak. Azzal bíztatlak benneteket, hogy rendíthetetlenek vagyunk a szent háború folytatásában a Próféta nyomában...Kövessétek a harcos Mohamed Omar molla herceget!

Arra kérjük az Istent, hogy segítsen legyőzni a hitetleneket és az elnyomókat. Ha Isten engedi, hogy győzzetek, nem lesz vereség, ha úgy döntene, hogy vesztenetek kell, akkor nem győzhettek. Minden Istenen múlik.

Iszlám testvéretek, Oszama bin Muhammed bin Laden"