Egy prágai taxisofőr lenyelte a sajátkezüleg kiállított nyugtáját, mivel turistának álcázott ellenőrök csaláson kapták. A csaló taxisra akár egymillió koronás büntetést is kiszabhatnak a hatóságok.

A cseh kereskedelmi felügyelőség két ellenőre külföldi turistának adva ki magát Prága központjában a Wilson pályaudvarhoz vitette magát. Az utazást követően az egyik ellenőr nyugtát kért a taxistól, a sofőr azonban az átlag árnál jóval nagyobb értékről állította ki a számlát. Amikor a "külföldi" turista feltárta kilétét, a taxis villámgyorsan visszaugrott a kocsijába és megpróbált eltűnni a helyszínről. A menekülőt azonban néhány percen belül a rendőrök elfogták. A csapdába esett taxisofőr ekkor gyorsan bekapta a számlát és a másolattal együtt lenyelte, hogy eltüntesse a bizonyítékokat. A járműben utazó másik ellenőr azonban hangfelvétellel is tudta bizonyítani a csalást.

A csaló taxisofőrre akár egymillió koronás büntetést is kiszabhatnak a hatóságok, és újabb csalás esetén elveszítheti az engedélyét is.