Egy fegyvert, egy távcsövet és egy állványt találtak a Washington környéki sorozatgyilkossággal gyanúsított két férfi autójában. A kocsiról kiderült: csomagtartójába lyukat vágtak, feltehetően azért, hogy ne kelljen kiszállni a lövéshez.

Egy puskára, állványra és távcsőre bukkantak a Washington környéki sorozatgyilkossággal gyanúsított két férfi autójában az egyik ülés mögött - jelentette a CNN. A fegyver űrmérete megfelel annak a fegyverének, amellyel a tíz halálos áldozatot és a két sérültet lőtték meg. A gyanúsítottak autójának részletes átvizsgálása során azt is megállapították: a kocsi csomagtartójába lyukat vágtak, feltehetően azért, hogy belülről is lehessen lőni.

John Allen Mohamedet és fogadott fiát, John Lee Malvót csütörtök hajnalban tartóztatták le, a lőfegyverek birtoklását szabályozó szövetségi törvények megsértésének gyanúja miatt, nem sokkal később azonban már a sorozatgyilkosság elkövetésével gyanúsították meg őket.

A CNN szerint Malvót egy másik lövöldözéssel kapcsolatban is gyanúsítottként kezelik, mivel felettébb hasonlónak találták egy szeptember 21-i halálos kimenetelű lövöldözés állítólagos tetteséről készült grafikához.