Csodájára járnak annak a lepénynek az indiai Bangalore-ban, amelyen kisütője és a hívők Jézus arcmását vélik felfedezni. Az üvegburába foglalt lepényhez imákat mondanak a helyi hívők és a zarándokok, egy pap csodának minősítette az esetet.

Keresztény zarándokok és más érdeklődők százai özönlenek egy indiai keresztény templomba Bangalore-ban, hogy egy pillantást vethessenek arra a lepényre, amelyen megjelent Jézus arcképe.

A lepény - egy szelet keletlen kenyér - csupán az egyike annak a több tucatnak, amelyet Shella Anthony süt naponta Balngalore-i otthonában gyermekeinek, de ezt nem akarták megenni a kicsik, mivel égettnek találták. Amikor azonban a hívő férfi jobban megvizsgálta a keletlen kenyértésztából sütött lepényt úgy találta, hogy egyik barnábbra égett foltja Jézus képmásához hasonlít. A különleges képmás kisütője azonnal egy közeli templomba vitte a nem mindennapi lepényt, és a szóbeszéd futótűzként terjedt szét a környéken a csodáról.

A templom alkalmazottjai szerint több mint 20 ezer látogató volt már kíváncsi a Jézus-képes lepényre, amit üvegburába foglaltak, és imákat mondanak hozzá. Az esetet egy helyi pap csodának minősítette.